TV Audience Solutions

Voor het optimaliseren van kijkcijfers
Home
Over TVAS
Voorspellen en verklaren
TV-concepten
Cases/Klanten
Nieuws
Missie
Over Robin Muurling
Contact

Nieuws TV Audience Solutions
 

Gezocht: student-ondernemer voor hulp bij werkzaamheden TVAS

Voor datawerkzaamheden is TV Audience Solutions op zoek naar een student-ondernemer (econometrie of soortgelijke studies), voor hulp bij werkzaamheden tijdens bv. deze zomervakantie. Interesse? Neem dan contact op.

TVAS op Twitter 

TV Audience Solutions is te volgen op Twitter. Volg TV Audience Solutions op www.twitter.com/TVAudienceSolu

TVAS op Facebook  

TV Audience Solutions is op Facebook. Like TV Audience Solutions op de Facebook-site

Artikel in Veronica Magazine

In het eerste nummer van 2012 van Veronica-Magazine heeft Robin Muurling een artikel, met interviews, over kijkcijfers geschreven.

Naast kijkcijfers voorspellen en verbeteren, schrijft TVAS-eigenaar Robin Muurling ook zo nu en dan artikelen in tijdschriften/kranten over kijkcijfers. Hieronder een overzicht.

 Artikel in Metro

Op maandag 20 december 2010 stond er een artikel van Robin Muurling, eigenaar van TV Audience Solutions, in de Metro over de belangrijkste kijkcijfertrends van 2010. Voor het artikel klik hier en dan pagina's (1,) 2 en 3.

Artikel in TROS-kompas

Voor TROS-kompas 23, 2009, is een artikel geschreven over kijkcijferkanonnen in heden en verleden. Voor het volledige artikel, zie hier.

Artikel in SP!TS

Op maandag 18 december 2006 stond van Robin Muurling een artikel in de Sp!ts.

Voor het artikel van maandag 18 december, over de betrouwbaarheid van kijkcijfers, klik hier.

Kijkcijfermodel films afgerond 

TV Audience Solutions heeft een model ontwikkeld waarbij de kijkcijfers van films in de avonden zeer goed te voorspellen en te verklaren zijn. In dit model worden onder meer variabelen als zendercohesie, concurrerende programma's en filminhoud meegenomen.

Met dit model is het mogelijk om meer optimale afstemming te genereren bij het uitzenden van de juiste films op de juiste tijd.

Momenteel wordt bij TV Audience Solutions gewerkt aan een model om kijkcijfers van films op andere tijdstippen (dan de avond) te voorspellen en te verklaren, alsmede de kijkcijfers van nieuwe series en programma's.

Wilt u als omroep/zender gebruik maken van het reeds ontwikkelde model om kijkcijfers van uw tv-films te voorspellen, neem dan contact op met TV Audience Solutions.

Wilt u als adverterend bedrijf gebruik maken van dit model (om zo te kunnen zien hoe u voor de beste tarieven het meeste bereik krijgt) dan kunt u uiteraard ook contact opnemen.

 

Copyright 2010 TV Audience Solutions - Websitedesign door Hayfield Services  www.hayfield.nl